Paleolitikum Slovenska a Podkarpatskej Rusi - Skutil, Jozef (Turčiansky Svätý Martin : Matica Slovenská, 1938)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Slovačka - arheološka nalazišta; paleolitik; koštani artefakti; litička analiza