Počiatky výtvarného prejavu na Slovensku - Novotny, Bohuslav ([Bratislava] : Slovenské vydavatelstvo krásnej literatúry, 1958)
Rezjume
Summary
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 142-145
Bilješke: str. 134-141
Str. 130: Slovníček odbornej terminológie
Keywords: prapovijesna umjetnost; Slovačka