Okov Teodorikova vremena s ostrva Sapaja na Dunavu - Vinski, Zdenko (Beograd : Prosveta, 1964)
Zusammenfassung
P. o.: Zbornik Narodnog muzeja ; 4, 1964.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: rani srednji vijek; Srbija - arheološka nalazišta; Teodorik; seoba naroda; zlato; polikromni stil; zlatarske radionice