Starine Crne Gore - Đurić, Veljko (Cetinje : Zavod za zaštitu spomenika kulture Crne Gore, 1963)
Résumées
Godišnjak Zavoda za zaštitu spomenika kulture Crne Gore - Cetinje
Ćir
Keywords: Crna Gora; kulturna povijest; zaštita spomenika