Lukovo kroz povijest : zbornik radova i inventarna knjiga Zavičajne zbirke (Senj : Gradski muzej Senj, 2002)
Zusammenfasung
Riassunto
Summary
Keywords: podvelebitsko naselje Lukovo; Zagon; Brinovača; gradinsko naselje Klisa; bakrene sjekire; špilja Štrapovača; Lukovačke grede; Mirovo