Bylany. Varia 2 - Pavlu, Ivan (Praha : Archeologicky ustav, 2002)
Summaries
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Kutna Hora; neolitik; kemijska analiza keramike; Nove Dvory; linearno trakasta keramika; eneolitik; glačane sjekire