Life on a Neolithic site : Bylany - situational analysis of artefacts = Život na sidlišti kultury s linearni keramikou v Bylanech u Kutne Hory : situačni analyza artefaktu - Pavlu, Ivan (Praha : Institute of Archaeology, Czech Academy of Sciences, 2000)
Sažetak na češkom
Na spojnim listovima zemljop. karta
Bibliografija: str. 307-314
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; Bylany; neolitik; sirovine; glačane sjekire; neolitska kamena industrija; linearno trakasta keramika; prapovijesna naselja; idoli; pršljenovi; utezi