Stranče - Gorica starohrvatsko groblje - Cetinić, Željka; Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja (Rijeka) (Rijeka : Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, 1998)
Summary
Katalog izložbe.
Str.257-269: Bibliografija.
Bilješke uz tekst.
Keywords: Vinodol; starohrvatsko groblje; grobni nalazi; nakit; ratnička oprema; keramika