Trudy Otdela istorii iskusstva i kul'tury antičkogo mira. Tom 1 (Leningrad : Gosudarstvennij Ermitaž, 1945)
Sažeci na franc., engl. ili njem. jeziku
Rus. ćir
Zbornik radova
Om. nasl.: Trudy Otdela antičnogo mira
Na spor. nasl. str.: Travaux du Département de l'histoire de l'art et de la culture antiques / Musee de l'Ermitage
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: antička umjetnost