Neolit Crne Gore - Marković, Čedomir (Beograd : Filozofski fakultet, Centar za arheološka istraživanja ; Cetinje : Zavod za zaštitu spomenika kulture SR Crne Gore, 1985)
Summary
Djelo pisano dvojezično na srpskom i na engleskom jeziku
Bibliografija: str. 85-88 i uz tekst
Keywords: Crna Gora; arheološka istraživanja; nalazišta; špilje; neolitik