Asezari din Moldova : de la paleolitic pina in secolul al XVIII-lea - Zaharia, Nicolae; Petrescu-Dimbovita, M.; Zaharia, Em. (Bucuresti : Editura Academiei Republicii Socialiste Romania, 1970)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazala
Keywords: Moldavija -- arheološka nalazišta