Uherské Hradiště-Sady : staroslovanské pohřebiště na Horních Kotvicích - Marešova, Kristina (Brno : Moravske muzeum Brno, 1983)
Zusammenfassung
Rezjume
Bibliografija: str. 117-123
Keywords: Češka; arheološka nalazišta; arheološki nalazi; rani srednji vijek; staroslavensko groblje