Podunavski deo oblasti Akvisa u VI i početkom VII veka - Janković, Đorđe (Beograd : Arheološki institut, 1981)
Sažetak na franc. jeziku
Ćir.
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Srbija - arheološka nalazišta; Podunavlje; rimske provincije; rimski grad Aquis; Prahovo (Srbija); utvrde; arheološki nalazi