Ikonografska istraživanja srpskog slikarstva XIII i XIV veka - Radovanović, Janko (Beograd : Srpska akademija nauka i umetnosti, Balkanološki institut, 1988)
Résumé
Ćir
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Ikonografija; srpsko slikarstvo; srednji vijek