Momos I. : "Fiatal Őskoros Kutatok" : I. Osszejovetelenek konferenciakotete, Debrecen, 1997. november 10-13. (Debrecen, 2001)
Summaries
Bibliografija iza pojedinih radova
Keywords: Zbornik radova; Mađarska - arheološka istraživanja; brončano doba; neolitik; eneolitik; karpatski bazen