Curtea de Argeş (1200-1400) : asupra inceputurilor Tarii Romanesti - Constantinescu, Nicolae (Bucuresti : Editura Academiei Republicii socialiste Romania, 1984)
Zusammenfassung
Na vrhu nasl. str.: Academia de ştiinte sociale şi politice a Republicii socialiste Romania, Institutul de arheologie
Bibliografske bilješke uz tekst
Kazalo
Keywords: Rumunjska - arheološka nalazišta; srednji vijek; crkve; vladarski posjed; vojvodstvo Arges