Pacuiul Lui Soare : cetatea Bizantina. Vol. 1 - Diaconu, Petre; Vilceanu, Dumitru (Bucuresti : Editura Academiei Republicii Socialiste Romania, 1972)
Résumé
Bibliografija
Kazalo
Keywords: Rumunjska; arheološka nalazišta; Dunavski otoci; bizantska utvrda; keramika; antički novac; bizantski novac