Wczesnosredniowieczne cmentarzyska szkieletowe w Ladzie, woj. Konin (Poznan : Muzeum archeologiczne, 1986)
Zusammenfassungen
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; rani srednji vijek; antropološka istraživanja; skeletni grobovi