Wczesnofeudalna Skandynawia - Żak, Jan (Wroclaw (etc.) : Zaklad Narodowy im. Ossolinskich, 1969)
Zuasammenfassung
Bibliografija: str. 86-94
Keywords: Skandinavija - povijest; kulturna povijest; rani feudalizam; rani srednji vijek; Vikinzi