Civilizatie urbana medievala Romaneasca : contributii : (Suceava pina la mijlocul secolului al XVI-lea) - Matei, Mircea D. (Bucuresti : Editura Academiei Republicii socialiste Romania, 1989)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Srednjovjekovna Rumunjska; srednjovjekovni gradovi