Ceramica de uz comun nesmaltuita din Moldova : (secolul al XIV-lea pina la mijlocul secolului al XVI-lea) - Busuioc, Elena (Bucuresti : Editura Academiei Republicii Socialiste Romania, 1975)
Résumé
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Moldavija; arheološka nalazišta; srednjovjekovna keramika; uporabna keramika