Breclav-Pohansko IV : Velikomoravsky velmožsky dvorec - Dostal, Borivoj (Opera Universitatis Purkynainae Brunensis Facultas Philosophica = Spisy University J. E. Purkyne v Brne Filosoficka Fakulta ;, 1975)
Zusammenfassung