Slovanske osidleni Českeho Slezska - Kouřil, Pavel (Brno : Archeologicky ustav AV ČR Brno ; Česky Tešin : Muzeum Tešinska v Českem Tešine, 1994)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 174-184
Keywords: Češka; Šleska; Slaveni; arheološka nalazišta; arheološki nalazi; rani srednji vijek; slavenska naselja; gradina