A Borzsony hegyseg oskori es kozepkori varai - Novaki, Gyula; Sandorfi, Gyorgy; Miklos, Zsuzsa (Budapest : Akademiai Kiado, 1979)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Mađarska; prapovijesna naselja; srednjevjekovne utvrde