Arheološka topografija Slovenije : topografsko področje XI (Bela Krajina) - Dular, Janez (Ljubljana : Slovenska akademija znanosti in umetnosti, 1985)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Slovenija -- topografija; Bela Krajina