VII. szazadi Avar települesek es Arpad-Kori Magyar falu Dunaujvarosban - Bona, Istvan (Budapest : Akademiai Kiado, 1973)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Mađarska; arheološka nalazišta; rani srednji vijek; 7. stoljeće; seoba naroda; Avari