Ranokršćanske dvojne crkve u Starom Gradu na Hvaru = Early Christian Twin Churches in Stari Grad on the Island of Hvar - Jeličić-Radonić, Jasna; Međunarodni kongres za starokršćansku arheologiju 1994 ; Split - Poreč) (Split : Regionalni zavod za zaštitu spomenika kulture, 1994)
Summary
Na vrhu nasl. str.: XIII Congressus internationalis archaeologiae christianae = XIII Međunarodni kongres za starokršćansku arheologiju
Popis ilustracija
Bibliografija: str. 88-91 i uz tekst
Keywords: dvojne crkve; rano kršćanstvo; Stari Grad na Hvaru