Ćiro Truhelka : zbornik (Zagreb : Matica hrvatska, 1994)
Sažeci na više jezika
Str. 7-8: Predgovor / Nives Majnarić-Pandžić
Prema predgovoru, knjiga sadrži radove sa znanstvenog skupa održanog 11. studenog 1992. u Zagrebu
Zastupljeni autori: Srećko M. Džaja, Nives Majnarić-Pandžić, Nenad Cambi, Željko Demo, Ivan Mirnik, Benedikta Zelić-Bućan, Mira Kolar-Dimitrijević, Muhamed Ždralović, Aleksandar Stipčević
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Truhelka, Ćiro; život i djelo; povijest arheologije; arheologija Bosne i Hercegovine - povijest; Hrvatska - arheolozi; arheološka baština; albanologija; bosančica