Nova Gradiška : u povodu 250. obljetnice osnivanja grada : izabrane teme = ausgewahlte Themen = selected topics - Đurić, Tomislav; Peleh, Nada (Nova Gradiška : Poglavarstvo grada Nova Gradiška ; Nakladna kuća "Dr. Feletar", 1998)
Summaries.
Tekstovi uz ilustracije usporedo na hrv., engl. i njem. jeziku.
Na spojnim listovima ilustr. u bojama
Bibliografija: str. 260-261.
Keywords: Nova Gradiška; regionalne monografije; kulturna povijest; sakralna umjetnost; crkve; tradicijski život