Znanstveni skup Kaštel-Sućurac od prapovijesti do XX. stoljeća : zbornik : [600. obljetnica] - Gunjača, Zlatko; Cambi, Nenad; Prijatelj, Kruno; Čače, Slobodan; Šimunović, Petar (Split : Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, 1992)
Summaries
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: zbornik radova; Kaštel-Sućurac; Trpimir; Trpimirova darovnica; Putalj; kasnoantičko staklo; nakit