Campus Martius : antička nekropola između Premanturske i Medulinske ulice u Puli : (istraživanje 1985-1986. godine) = Roman necropolis between Premanturska and Medulinska street in Pula :(campaign 1985-1986) - Matijašić, Robert (Arheološki muzej Istre, 1991)
Summary