Hišaste žare Latobikov = Hausurnen der Latobiker - Petru, Peter (Ljubljana : Narodni muzej, 1971)
Zusammenfassung
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Latobici; urne u obliku kuće; antičke urne; Neviodunum