Varvarske migracije u jugoistočnoj Evropi i njihov odnos prema autohtonoj populaciji : simpozijum srednjevekovne sekcije Arheološkog društva Jugoslavije, Prilep, 1970 : [referati i koreferati] - Kitanoski, Blagoje; Korošec, Paola; Babić, Boško; Belošević, Janko (Beograd : Prilep : Arheološko društvo Jugoslavije ; Narodni muzej Prilep, 1972)
Sažeci na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku
Nasl. na prelim. str
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: seoba naroda; Slaveni; Prilep; slavenska keramika; slavenski nakit; koštani astragali