Varvarske migracije u jugoistočnoj Evropi i njihov odnos prema autohtonoj populaciji : simpozijum srednjevekovne sekcije Arheološkog društva Jugoslavije, Prilep, 1970 : [referati i koreferati] - Kitanoski, Blagoje (Materijali ;, 1972)
Sažeci na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku