Periodizacija starijeg gvozdenog doba u Jugoslaviji : simpozijum praistorijske sekcije Arheološkog društva Jugoslavije, Slavonski Brod, 1970 : [referati i koreferati] - Garašanin, Draga; Tasić, Nikola; Garašanin, Milutin; Kitanovski, Blagoje; Knez, Tone; Todorović, Jovan (Beograd : Slavonski Brod : Arheološko društvo Jugoslavije ; Muzej Brodskog Posavlja, 1971)
Sažeci na engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku
Nasl. na prelim. str
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: prapovijesne kulture; Brodsko Posavlje; Podunavlje; željezno doba; halštatske gomile; Novo Mesto; Balkan; Bosutska grupa