Kongresni materijali VI Kongresa jugoslovenskih arheologa / VI Kongres arheologa Jugoslavije, Ljubljana, 1963, I. ; redaktor Jovan Todorović. - Kongres arheologa Jugoslavije (6 ; 1963 ; Ljubljana); Vinski, Zdenko; Mano-Zisi, Đorđe; Todorović, Jovan; Garašanin, Draga; Drechsler-Bižić, Ružica; Brukner, Bogdan (Beograd : Arheološko društvo Jugoslavije, 1964)
Résumées
Zusammenfassungen
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: arheološki kongresi; kontinuitet u arheologiji; trakasta ornamentika; Skordisci; Japodi