Latenska naselja na vinkovačkom području : tipološko-statistička obrada keramičkih nalaza - Dizdar, Marko (Zagreb : Arheološki zavod Filozofskog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, 2001)
Summary
Na spor. nasl. str.: La Tene settlements in the Vinkovci region : a typological and statistical analysis of the settlement pottery
Bibliografija: str. 131-145
Keywords: prapovijesna naselja; željezno doba; Laten; Vinkovci; keramika; keramički oblici