Crucium : rimska poštna postaja med Emono in Neviodunom = Die römische Poststation zwischen Emona und Neviodunum ; Dodatek = Anhang: Arheološki spomini Ignaca Kušljana = Die archäologischen Erinnerungen von Ignac Kušljan - Pirkovič, Ivo; Kušljan, Ignac 1857-1930 (Ljubljana : Narodni muzej, 1968)
Zusammenfassung
Sadrži i: Ignac Kušljan : kratka biografija / Ivo Pirkovič ; Spomini / Ignac Kušljan
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Rimsko carstvo; rimske ceste; rimska poštanska stanica; Slovenija - arheološka nalazišta; Neviodonum; Emona; Kušljan, Ignac