Crucium : rimska poštna postaja med Emono in Neviodunom = Die römische Poststation zwischen Emona und Neviodunum ; Dodatek = Anhang: Arheološki spomini Ignaca Kušljana = Die archäologischen Erinnerungen von Ignac Kušljan - Pirkovič, Ivo (Situla : razprave Narodnega muzeja v Ljubljani ;, 1968)
Zusammenfassung