Die Hallstattsiedlung in Tešetice = Halštatske sidlište v Tešeticich = Gal'štatskoe selenie v Tešeticah - Podborský, Vladimír (Pragae : Museum Nationale Pragae, 1965)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku
Bibliografija: str. 62
Keywords: prapovijesna naselja; Češka - arheološka nalazišta; željezno doba; halštat