Das Lausitzer Gräberfeld in Mala Bela = Lužicke pohrebište v Male Bele = Lužickij mogil'nik okolo s. Mala Bela - Hralová, Jitka (Pragae : Museum Nationale Pragae, 1962)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku
Bibliografija: str. 57
Keywords: prapovijesna groblja; Češka - arheološka nalazišta; brončano doba; lužička kultura