Das Lausitzer Gräberfeld in Mala Bela = Lužicke pohrebište v Male Bele = Lužickij mogil'nik okolo s. Mala Bela - Hralová, Jitka (Fontes archaeologici Pragenses ;, 1962)
Sažeci na češkom i ruskom jeziku