Antične grobnice v Šempetru = Antike Grabmonumente in Šempeter - Klemenc, Josip; Kolšek, Vera; Petru, Peter (Ljubljana : Narodni muzej, 1972)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 69
Keywords: Slovenija - arheološka nalazišta; groblja; antičke grobnice; grobna arhitektura; Šempeter