Simpozijum o Ilirima u antičko doba, održan 10. do 12. maja 1966. godine - Benac, Alojz; Suić, Mate; Rendić-Miočević, Duje (Sarajevo : Akademija nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine, 1967)
Sažeci na njem. ili franc. jeziku
Zbornik radova s kongresa
Na poleđini nasl. str.: Symposium sur les Illyriens a l'epoque antique, 10-12. mai 1966.
Bibliografske bilješke uz svaki tekst
Keywords: arheološki kongresi; Iliri; granice; onomastika