Keltske mince typu Biatec z Bratislavy : poklad vel'kych striebornych minci z roku 1942 - Ondrouch, Vojtech (Bratislava : Vydavatel'stvo Slovenskej Akademie Vied, pre Muzeum mesta Bratislavy, 1958)
Sažeci na više jezika.
Bibliografija: str. 154-158.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Kazalo.
Keywords: numizmatika; Kelti; keltski novac; Slovačka