Gata : crkva Justinijanova doba = a church from Justinian's time - Jeličić-Radonić, Jasna; Međunarodni kongres za starokršćansku arheologiju (13; 1994; Split) (Split : Regionalni zavod za zaštitu spomenika kulture, 1994)
Sažeci na engleskom jeziku
Bibliografija iza svakog teksta
Keywords: Dalmacija; arheološka istraživanja; kasna antika; rano kršćanstvo; ranokršćanski kompleks