Svedectvo bronzového veku - Furmanek, Vaclav (Bratislava : Tatran, 1979)
Sažeci na ruskom, njem. i engl. jeziku
Bibliografija: str. 117
Keywords: Slovačka - arheološka nalazišta; arheološki nalazi; brončano doba