Střední Čechy v raném středověku. 2: Hradište, prispevky k jejich dejinam a vyznamu - Sláma, Jiří (Praha : Univerzita Karlova, 1986)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 105-111
Keywords: Češka; arheološka nalazišta; Slaveni; rani srednji vijek; slavenska naselja; gradovi; utvrde