Střední Čechy v raném středověku. 2: Hradište, prispevky k jejich dejinam a vyznamu - Sláma, Jiří (Praehistorica, Acta Instituti praehistorici Universitatis Carolinae Pragensis ;, 1986)
Zusammenfassung