Novija i neobjavljena istraživanja u Dalmaciji : znanstveni skup, Vodice, 10-13. V 1976. - Znanstveni skup (1976 ; Vodice); Batović, Šime; Zaninović, Marin; Gunjača, Zlatko; Petrić, Nikša; Pedišić, Ivan; Rapanić, Željko; Hrvatsko arheološko društvo (Split : Hrvatsko arheološko društvo, 1978)
Résumées
Na spor. nasl. str.: Nouvelles recherches archeologiques en Dalmatie
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Dalmacija - arheološka istraživanja; Bribir; Nakovane; Skradin; Hvar - arheološka topografija; starohrvatske nekropole; epigrafija